Tänään oli se viimein odotettu lauantai päivä 20.12.2014. Päiväni alkoi ensin astioiden tiskaamisella, jonka jälkeen sai onneksi vähän aikaa rentoutua katsellen putous jaksoja dvd:ltä aamu kahvin kanssa. Myöhemmin iltapäivällä menin kaveriani vastaan ostarille ja menimme sieltä suoraan takaisin mun kotiin. Halusimme katsoa jotain leffaa, mutta siinä oli valinnan vaikeuksia leffasta, kunnes päädyttiinkin katsomaan yhtä suosittua leffaa nimeltä Brokeback Mountain, joka on rakkaustarina kahdesta homo miehestä :) Halusimme katsoa sitä leffaa myös tasa-arvoisen avioliittolain kunniaksi. Leffan jälkeen aloimme pikku hiljaa valmistautua mahtavaa keikkaa varten, jossa esiintyy pääsolistina Gary revel Jr. Meitä molempiakin jännitti tosi paljon sen keikan takia ja vaikka mä en itse ollutkaan niin paljon kuullut Garysta niin tiesin hänestä kuitenkin jotain kaverini kautta.. 

Aina kun olen lähdössä  tärkeään tapahtumaan tai juhlimaan niin en koskaan osaa päättää mitä laittaisi päälle :)  Joten tälläkin kerralla oli sama juttu ettei ollut hajuakaan mitä laittaisi päälle. Lopulta päädyin harmaan väriseen paljettimekkoon, jossa on yläosa kokonaan täynnä paljetteja. Stressasin välillä siitä että ehdin varmasti meikata ja laittautua ajoissa, kun yleensä mut tunnetaan aina hidastelijana, joka haluaa olla ihan viimeisen päälle laittautunut :D. Onneksi tällä kertaa ehdin tosi hyvin meikata ajoissa ja laittaa hiukset kuntoon. Valmistautuessamme tunnelmaan sopi hyvin Whitney Houstonin "I wanna dance with somebody" levy.

Kun olimme perillä On the Rocks baarissa, niin tajusimmekin nolostuneena että olimme tulleet vahingossa liian ajoissa paikan päälle :D koska keikka alkoi vasta kello 22.00, mutta me olimmekin tulleet kaverini kanssa sinne kello 21.00 aikaan. No odottelimme siinä sitten muita tuttujamme ja keikkaan pääsyä. Menimme jo vähän etukäteen sinne missä se keikka pidettiin. Muutamat minuutit ennen kun keikka alkoi, oli jännittävä hetki ja koko ajan piti katsoa kännykän kelloa malttamattomana. Heti kun Gary revel Jr ilmestyi lavalle niin tuntui ihan kuin sydän olis pompahtanut kattoon! :D Silloin ilta lähti kunnolla käyntiin ja myöhemmin tuli myös meidän tutut MJ-fanit joihin tutustuimme vuonna 2013 Michael Jacksonin muistomiitissa. Minusta oli tosi ihanaa nähdä heitä taas pitkästä aikaan ja halasimme heitä ja kysyimme kuulumisia. Me kaikki minä, kaverini ja muut meidän tuttava fanit katsoimme keikkaa seisten ihan eturivissä. Gary lauloi minusta tosi upeesti ja hienosti kaikkii Queenin kappaleita ja olin ihan fiiliksissä, hullu ja sekopää! Aluksi olin vähän hiljainen enkä uskaltanut muuta kun taputtaa, mutta myöhemmin keikan puolivälissä rohkaistuin enemmän ja aloin jopa kiljumaan ihan täysillä :D Keikan lopuksi kaverini oli mennyt jo nopeasti Garyn luokse ennen mua, mutta mä halusin mennä yhtäaikaa muiden fanien kanssa. Jännitys tiivistyi kun menin Garyn luokse ja otin häntä vaan kädestä kiinni ja muut fanit olivat yhtäkkiä nostaneet mut lavalle Garyn kanssa ja hän nosti mut syliin ja halasi tiukasti!! <3 Tuntui sillä hetkellä että olisin maailman onnellisin nainen ja punastuin vielä siitä kun Gary pussasi mua poskelle!! <3.

Sen ihanan hetken jälkeen menimme muistaakseni kaverini kanssa ostamaan juomista, mutta kadotimme muut fanit, no onneksi löysimme heidät kuitenkin yläkerrasta ja otimme siellä siideriä juomaksi. Menimme muiden kanssa takaisin alakertaan ja etsimme sopivia istumapaikkoja kunnes Gary oli tullut myös meidän kanssa samaan pöytään!! Muistan kun Gary kysyi mun nimeä ja asuinpaikkaani. Tuntui ihan kuin mulla oli kieli ihan solmussa, kun yritin sanoa Garylle Englanniksi, että hän on tosi hyvä laulaja, mutta toivottavasti hän sai selvää mitä sanoin :). Kuuntelin siinä kun muut fanit jutteli Garylle Englanniksi ja halusimme kaikki lopuksi mennä vielä Garyn kanssa yhteiskuvaan ennen Garyn lähtöä. Aivan ihania kuvia tuli kaikista meistä ja kaikki olivat päässeet myös tasapuolisesti Garyn kanssa kahdestaan yhteiskuvaan :). Tulikin haikea hetki, kun hyvästelimme Gary revel Jr:n ja hän tuli meitä kaikkia tyttöjä vuorotellen halaamaan ennen kun lähti.

Kotimatkalla menimme minun tilaamaani taksiin takaisin mun kämpälle Myllikkään. Me olimme kaverini kanssa ihan fiiliksissä ja lauloimme kaikkii Queenin kappaleita ja muutenkin puhuimme sekavia :D Kämpälle päästyämme otimme vielä lisää siideriä ja aloimme katsomaan myöhään yöllä Michael Jacksonin Dangerous keikkaa..

WP_20141220_006.jpgWP_20141221_006.jpgWP_20141221_002.jpg