WP_20151214_001.jpgWP_20151214_002.jpgTaas on tulossa se aika vuodesta, kun pitäisi miettiä joululahjoja, joulukortteja ja sun muuta bling bling juttuja, jotka liittyvät jouluun. Tykkään muuten joulusta, mutta aina tulee kamala joulustressi ja kun kaikki "hyvät" joululahjat tuntuu olevan ehkä liian kalliita. Muistan kun lapsuudessa odotin eniten joulupukkia, joululahjoja ja joulutonttujen näkemistä, jotka tarkistavat aina onko lapset ollut kiltisti, niin mulle väitettiin aina pienenä ja kaikkea muutakin taikauskoa, joka liittyy jouluun. 

Tykkään aina etukäteen suunnitella kenelle annan joululahjan tai joulukortteja. Tänä vuonna pystyin ehkä vähän paremmin nauttimaan joululahjojen ostelusta, kuin aikasempina vuosina. Onneksi kaikki olivat tyytyväisiä minun antamiin lahjoihin ja itsekin sain tosi kivoja joululahjoja muun muassa isältäni sain Fiskarsin merkkiset muumisakset, pitsan leikkurin, Fiskarsin keittiöveitsiä, juustohöylän, raastimen, jossa on myös säilytysboksi mukana, pop art englanninkielisen taidekirjan, maailma pähkinänkuoressa niminen kirja ja tietysti suklaata :) Äidiltäni olin saanut pussilakanasetin, Iittalan pari kastehelmi merkkistä kynttilätuikkuja sävynä tummansininen, luomu pastaa, linssejä ja valkoviiniä ja pikku myy kylpypyyhe. Ystäviltäni olin myös saanut upeita joululahjoja esim. Iittalan muki, muki, jossa on hauska huumorintajuinen teksti, body shopin lahjakortti, kynsilakkoja, rannekoru ja itsetehty kynttilä <3 Muilta sukulaisilta olin saanut meikkejä ja Iittalan pari juomalasia. Kaikki olivat mielestäni kivoja ja käytännöllisiä joululahjoja, mutta tärkeintä oli minusta ihana jouluntunnelma ja läheisten kanssa oleminen <3 

Lähdin joulun jälkeen erään ystäväni kanssa Tallinnan risteilylle, jota olinkin odottanut pitkään. Matkan jälkeen vietin hänen kanssa myös uutta-vuotta omassa kämpässäni ja eräs toinenkin kaverini tuli myös meidän kanssa viettää uutta-vuotta. Uuden vuoden herkkuna oli tortilloja ja jäätelökakkua.